Wist u dat 8 van de 10 automatiseringsmoeilijkheden een uniek en niet standaard probleem betreft? Geen eenvoudige taak dus voor uw systeembeheerder. Beschikt uw team over kennis om uw netwerk te upgraden en de nieuwste mogelijkheden te activeren?

Bedrijven in het MKB hebben vaak geen plaats voor een systeembeheerder, vaak betekent dat dat één medewerker binnen het bedrijf problemen op moet lossen, terwijl hij/zij niet de benodigde kennis of ervaring heeft om dat efficient te doen. Daardoor is die medewerker vaak veel tijd kwijt aan zaken die niet tot zijn of haar kernactiviteit behoren.

De techniek ontwikkelt zich snel, bijblijven is een probleem.

Onderhoud aan de server(s) moet zoveel mogelijk buiten de normale werktijden plaatsvinden.

Preventief onderhoud en bewaking (monitoring) van de server(s) is moeilijk op te zetten en vol te houden.

U wilt graag één aanspreekpunt heben voor alle IT problemen en uitdagingen.

Bij deze en andere netwerksituaties waarvoor u incidenteel, structureel of toekomstgericht specialistische kennis wilt inhuren, kunt u ONEaHELP inschakelen: van ondersteuning bij Microsoft Windows Server systemen tot de integratie van uw bedrijfsfuncties in één totaalpakket (ERP) zoals bijvoorbeeld Exact. Ook bij het installeren en updaten van uw bedrijfssoftware kunnen wij vaak vanuit ervaring snel ondersteuning bieden.


​​