Wilt u uw netwerk (opnieuw) inrichten en de systeemmogelijkheden optimaal benutten? Dan is kennis van de faciliteiten gewenst. Graag bespreken wij wat voor uw bedrijf essentieel is en welke mogelijkheden uw (aan te schaffen) systeem (nodig) heeft om meer uit uw data te halen. Onze kennis dragen wij desgewenst graag over aan uw systeembeheerder, zodat u uiteindelijk zonder hulp van ONEaHELP verder kunt draaien.

Meer weten? Bel of mail vrijblijvend voor een afspraak.


Netwerkbeheer op afstand.

Het beheren van een netwerk is meer dan het verhelpen van storingen. Wij zorgen ervoor dat vroegtijdig, op basis van signalen uit uw systeem, preventief actie wordt ondernomen om uw systeem stabiel en altijd beschikbaar te houden.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook signalen van uw back-up systeem doorsturen naar onze specialisten. Die kunnen dan snel reageren zodra er iets fout dreigt te gaan.Websitebouw

Hebt u uw automatisering optimaal ingericht? Dan helpen wij u desgewenst ook met het bouwen van een professionele website. De techniek hierachter om bijvoorbeeld een webshop, contactformulier, betaalmogelijkheid en dergelijke te activeren, vergt de nodige kennis en ervaring. ONEaHELP beschikt over deze expertise en bereidt graag uw site voor.
Wij helpen u graag om een website op te zetten die u eventueel zelf eenvoudig kunt onderhouden. Wij zorgen voor een goede stijl, een verantwoorde grafische layout en voor de techniek, u doet de de rest.

‚Äč