Welkom bij ONEaHELP

 

De computer en uw netwerk vormen het hart van uw organisatie. Voorraad, omzet, betalingen, klantgegevens. Alles staat tegenwoordig in dit digitale hart. Het optimaal houden van dit hart is dus van levensbelang voor uw onderneming.

Maar... hoe goed is uw automatisering geregeld? Gebruiken uw medewerkers het systeem optimaal? Loopt u kans op dataverlies bij storingen? Benut u voldoende de aanwezige computerfaciliteiten als bijvoorbeeld VPN, oftewel wereldwijd toegang tot uw data? Als netwerkspecialist adviseert ONEaHELP u over de vele mogelijkheden van werken in de cloud. Ook helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes rondom ict-investeringen en lossen wij uw automatiseringsvraagstuk of acuut pc-probleem op dankzij deskundige troubleshooting.

Het resultaat? Een stabiel en op elkaar afgestemd systeem met de garantie dat uw onderneming geen onnodige risico's loopt. Meer zekerheid? Kies dan voor monitoring door ONEaHELP. En wilt u na een APK voor uw netwerk uw medewerkers het systeembeheer laten voeren? Dan ontvangen zij uitleg over het onderhoud.

Klik op diensten en ontdek alles over de uitgebreide service die ONEaHELP u biedt.


Ons motto: Goede automatisering verdient zichzelf terug!  

 

 

 

 

 

ONEaHELP 
raadt onderstaande produkten aan voor beveiliging van uw data en gegevensverkeer